TOP BOTTOM

Мебели Торо

Фирма "ТОРО Мебел" ООД е създадена през 2009 год. в гр. Асеновград. Тя е фирма, която може да Ви предостави цялостно решение за Вашия нестандартен дом и да отговори на високите Ви очаквания.

Фирмата разполага със собствена производствена база в гр. Асеновград, която обслужва поръчки за цялата страна и чужбина.

“ ТОРО МЕБЕЛ “ ООД разполага със собствен шоурум с адрес гр. Пловдив ж.к. Тракия бул. Освобождение № 39А.

Фирмата е специализирана в изработването на мебели по поръчка. Наши партньори са едни от водещите дистрибутори на мебелен обков, ЛПДЧ и MDF плоскости, електроуреди, матраци, подматрачни рамки и всичко необходимо за обзавеждането от малки до комплексни интериорни решения. Предлагаме кухненско обзавеждане, мебели за хол, спални, гардероби, секции, цялостно обзавеждане за детски стаи, дървени маси и столове и други мебели, хотелско или офис обзавеждане по индивидуален проект, съобразен с интериора и размера на помещението.

Zaglavna 1Zaglavna 2Zaglavna 3

Без / с монтаж, монтаж на готови мебели от друг производител - вграждане на допълнителни елементи към съществуващо обзавеждане - керамични плотове, фурни, котлони, хладилници и т.н.

Гаранция за качество, функция и дизайн! Достъпни цени за лукс и удобство!

В нашият шоурум можете да получите индивидуални и комплексни решения за Вашия апартамент и къща. Предлагаме и корпоративна продуктова линия, предназначена за хотели и офиси.

Независимо от Вашият бюджет, с нас можете да откриете разнообразие от единствени по рода си мебели, които да индивидуализират стила Ви и да превърнат мечтите Ви в реалност. Предлаганите продукти и иновативни идеи, които ще намерите в магазина ни, са само част от приключението към откриване на един уникален стил - Вашият!

Независимо от какво се нуждаете – мека мебел, мебели за кухня, мебели за спалня, мебели за детска стая, мебели за трапезария, мебели за градината – Вие можете да бъдете уверени, че нашият екип ще Ви помогне да осъществите правилния избор. Предлагаме продукти, несравними по своето качество за направената инвестиция.
Ние даваме гаранция две години на корпусите на мебелите и три години на мебелния обков. Гаранцията за вградените уреди е пет години. След изтичането на гаранционния срок, предлагаме извън гаранционна подръжка на мебели, с изгодни условия и цени.

Видове материали

Използваните от нас материали са с безкомпромисно качествo и на едни от най-големите производители в бранша:

www.salex.bg

www.kaindl.com

www.kronospan.bg

www.egger.com

 

Партньори

Някои от нашите партньори са:

www.magniflex.bg- матраци

www.donalmohadon.bg - матраци

www.genomax.eu

www.matraciparadise.com - матраци

www.dusitex.bg - матраци

www.leksgroup.com - уреди за вграждане

Извършвани услуги

- консултации за пространственото разпределение на обзавеждането

- проектиране на мебели

- избор на дървесен материал - ПДЧ и МДФ, кантове и лайсни

- производство на кухненски мебели

- доставка и монтаж на кухнеското обзавеждане

                                                        Прочетете повече...
pause
/
up
show menu
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd