TOP BOTTOM

Удобното легло

Леглото е центърът на всяка една спалня.
Всички знаем, че когато наближи часът за сън, винаги можем да разчитаме на леглото за нужната ни почивка и презареждане за новия ден. Но тук изниква и един доста важен въпрос - дали сме се постарали то да е достатъчно комфортно и удобно, за да ни даде нужната енергия и спокойствие през нощта?

Udobnoto Leglo
Дали заради финансови причини, дали заради пренебрегване на това важно услоеие, често оставяменастрана този фактор и свикваме с леглото, без да се постараем да го приведем във вида, който ни е нужен за максимално удобство. Например неудобният матрак или прекалено твърдата възглавница може да са причина за неспокоен сън и влошено възстановяване на организма. Липсата на здрав сън и качествена почивка, от своя страна, могат да доведът до системна преумора и трайни поражения, а след време и болестни състояния.
Като се има предвид, че животът ни е време, една трета от което минава в сън, си струва да отделим внимание на самото легло, матракът, възглавницата и спалното бельо, нали така?

Матракът

Значението на матрака в никакъв случай не е за пренебрегване. Той трябва да е преди всичко удобен, еластичен и ергономичен. Нито прекалено твърд, нито прекалено мек. Трябва да е съобразен и с индивидуалните потребности на всеки един човек. Ключов фактор тук е твърдостта на матрака да е такава, че да следва естествената S-образна извивка на гръбнака, така че през нощта тялото да отпочине максимално за следващия ден.

Възглавницата

Тя също трябва да отговаря на определени изисквания. Тук всеки има собствени навици и предпочитания, но избирайки възглавница, е важно да следваме не заученото и навика, а това, което е добре за нас самите и тялото ни. Възглавницата трябва да е с такъв обем и твърдост, че да поддържа главата на нивото на гръбнака - нито прекалено ниска, нито прекално висока и твърда. Това е важно условие за здрав и качествен, спокоен сън.

Спалното бельо

То трябва да е такова, че да осигурява нужната топлина и комфорт, без да дразни кожата и тялото. Естествените материи са за предпочитане. Те попиват излишната влага, отделяна от тялото през нощта, и спомагат допълнитено за комфорта по време на сън.

Фирма "Торо Мебел" предлага широка гама от спални комплекти, различни видове легла и матраци, както и спално бельо. За повече информация, моля посетете ни на адрес гр. Пловдив, ж.к. Тракия, бул. Освобождение № 39А.

Извършвани услуги

- консултации за пространственото разпределение на обзавеждането

- проектиране на мебели

- избор на дървесен материал -
  ПДЧ и МДФ, кантове и лайсни

- производство на кухненски мебели

- доставка и монтаж на кухнеското обзавеждане

                                                        Прочетете повече...

Партньори

Някои от нашите партньори са:

www.magniflex.bg- матраци

www.donalmohadon.bg - матраци

www.genomax.eu

www.matraciparadise.com - матраци

www.dusitex.bg - матраци

www.leksgroup.com - уреди за вграждане

Контакти

гр. Пловдив, жк. Тракия

бул. Освобождение №39А

лице за контакт: Радка Мичорова

тел. +359 878 58 51 29

e-mail: office@design-toro.com

Фирма "Торо Мебел" ООД

 

  

pause
/
up
show menu
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd