TOP BOTTOM

Спалнята според Фън Шуй

Сигурно сте чували за Фън Шуй - така нареченото изкуство за хармонизиране на дадено място според разбиранията за енергията Ци и нейното място в живота ни.

"Ци се носи по вятъра и се разпилява, но се запазва, когато срещне вода."

Spalniata fengshuiСпалнята е едно от ключовите места във всеки един дом. На нея разчитаме за комфорта и спокойствието, които са ни нужни след дълъг и изтощителен работен ден. В този смисъл нейната подредба и интериор заемат важно значение.

Според схващания за фън шуй в спалнята, подредбата трябва да следва стриктни правила за максимално постигане на положителна енергия в стаята. Например леглото трябва да е разположено до солидна стена, а не под прозорец. Възможно е енергията Ци, която ни зарежда през нощта, да напусне помещението през прозореца.

Също така е важно ориентацията на леглото да не сочи към вратата на помещението, защото това е известно като "позицията на мъртвеца".
Друго интересно схващане е, че огледалата не са препоръчителни. През нощта е възможно душата на спящия да реши да се поразходи и да се стресне от отражението си в огледалото.

Наличието на шумни електроуреди, особено такива произвеждащи светлина, са силно непрепоръчителни. Компютърът и телевизорът трябва да са далеч от тази стая, въпреки удоволствието от гледането на любимия сериал до късно вечерта.
В спалнята не бива да има излишни предмети, ненужни вещи, картини, аквариуми и водни украси - те излъчват други енергии, които могат да доведат до смущения в съня ни.
Интересно е, че пари и бижута под леглото са подходящо решение, защото са признак, че сме над тези неща, тъй като вече сме ги постигнали.
Ако се колебаете какъв спален комплект или легло да си купите и не намирате достатъчно избор, моля, посете ни на адрес гр. Пловдив, ж.к. Тракия, бул. Освобождение № 39А. В нашия шоурум можете да разгледате различни предложения за Вашата спалня. Заповядайте!

Извършвани услуги

- консултации за пространственото разпределение на обзавеждането

- проектиране на мебели

- избор на дървесен материал -
  ПДЧ и МДФ, кантове и лайсни

- производство на кухненски мебели

- доставка и монтаж на кухнеското обзавеждане

                                                        Прочетете повече...

Партньори

Някои от нашите партньори са:

www.magniflex.bg- матраци

www.donalmohadon.bg - матраци

www.genomax.eu

www.matraciparadise.com - матраци

www.dusitex.bg - матраци

www.leksgroup.com - уреди за вграждане

Контакти

гр. Пловдив, жк. Тракия

бул. Освобождение №39А

лице за контакт: Радка Мичорова

тел. +359 878 58 51 29

e-mail: office@design-toro.com

Фирма "Торо Мебел" ООД

 

  

pause
/
up
show menu
DMC Firewall is a Joomla Security extension!