Диванът - остров на щастието

За обзавеждането на студио или гарсониера изборът вероятно ще падне върху дивани с по-малко места, с възможност да ги направите по-просторни, ако решите да използвате разтегателната им функция.

Въпреки че диванът е по-малък, може да създаде приятно кътче в апартамента. Пред диваните обикновено се поставят килими и черги, а до тях - цветни лампи.

Divani

Могат да се добавят и декоративни възглавници с пълнеж от формован силиконизиран пух. Формованата структура придава мекота и комфорт на декоративните възглавници, както и висока дълготрайност.

Диванът - щастлив остров, където може да се съберете със семейството си, за да споделите чаша чай, да поговорите с приятели или да разкажете своите истории.

Диваните са елементи от голямо значение в стаята и по тази причина трябва внимателно да бъдат подбирани по качество на изработката, цветове и материали, в съотношение с останалата част от мебелите в стаята.
При голям и просторен хол, може да се спрете на голям диван. В търговската мрежа могат да се открият ъглови дивани, които да се разположат в средата на стаята, или да се опрат в стената, като точно попълнят ъгъла на помещението.
При закупуването на Вашия диван наблегнете на висококачествени материали и на комфорта на фундамента.

Големите дивани предлагат големи възможности - например да поканите приятели, за да прекарате дълги следобеди в гледане на филми и, защо не, в похапване на пуканки. Много от тях са с различни функции:

  - Функция сън с подматрак - надеждна, удобна и безпроблемно работеща метална конструкция, осигуряваща пълноценен сън.

  - Функция ракла - пространство в дивана, даващо възможност за съхранение на вещи от ежедневието. Обслужването е улеснено от работещи повдигащи механизми. Конструкцията е изработена от ПДЧ.
 
  - Функция сън с разтегателен механизъм. Класическа конструкция за разтегателен диван, подобрена със системата от пружини, букови ламели и ПВЦ платно.

  - Функция сън с "падащ" гръб - дълготрайно, практично и лесно за обслужване временно решение за сън.

Вашите отзиви:

Tanya

Вашите отзиви:

Danail

Вашите отзиви:

Anna

Copyright © 2010 - 2023г. Мебели Торо. Всички изображения и логото на този сайт са собственост на Торо Мебел ООД и използването им без позволение не е разрешено! Design by EXCOM EOOD.

Our website is protected by DMC Firewall!